Thomasskjold.com - Web & Foto

Thomasskjold.com er ejet af Thomas Skjold og har eksisteret siden 2001. I den tid har firmaet leveret hjemmesider og fotos til en lang række danske virksomheder indenfor flere genrer samt leveret fotos til en stor mængde danske og udenlandske pressebureauer, aviser, bøger og blade.

Firmaet benytter samtidig et team af dygtige grafikere, programmører og tekstforfattere til løsning af opgaver.

Thomasskjold.com har hjulpet en række firmaer og organisationer med at få deres kaprede domænenavne tilbage, f.eks Visitaalborg.dk, Jellingfestival.dk, Skipperhuset.dk.

Thomasskjold.com kommer med ideer til udvikling af markedsføringen af både hjemmeside og fima.

Kunderne siger

"Jeg har arbejdet sammen med Thomas siden 2013, hvor han lavede min hjemmeside www.faceandbodylab.dk. Thomas er yderst professionel, og har været fantastisk dygtig til at finde lige præcis den stil og stemning jeg gerne ville signalere med min hjemmeside. 

Det er vigtigt for mig, at jeg hurtigt kan tilpasse priser, formuleringer, billeder osv. på hjemmesiden, og det kræver en samarbejdspartner der står klar med support når man har brug for det, og det gør Thomas.

Tingene bliver lavet hurtigt og til perfektion. Stilfuldt og estetisk. Jeg får mange rosende kommentarer for min hjemmeside fra både kunder og samarbejdspartnere. Jeg er ovenud tilfreds med vores samarbejde, og jeg giver gerne Thomas mine aller varmeste anbefalinger."


Vibeke Harboe Malling - Face & Bodylab, Skælskør

"Med Thomas på sidelinjen føler jeg mig altid tryg. Har jeg de mindste problemer, så kan jeg altid regne med hjælp når jeg griber telefonen eller skriver en mail. Løbende opdateringer eller nye tiltag på hjemmesiden løses altid med kreative input og med en forståelse for mine ønsker. Her har jeg fundet den professionelle medspiller og support jeg har brug for i virksomheden."

Dorthe Tronier PR & Management

Få gode fotos til hjemmesider & tryk

Referencer

Turistbranchen:
Folkeferie.dk, Fanø Turistbureau, Rømø/Tønder Turistbureau, Aalborg Turistbureau, Rederiet Færgen A/S

Hotel og Restauration
Fanø Krogaard, Lindelse Kro, Cafe Danmark, Cafe Viking, Hotel Vamdrup

Musikbranchen
Tivoli Artists samt diverse Bookingbureauer. Johnny Madsen, Safri Duo, Zididada, Big Fat Snake, Sigurd Barrett m.fl.

Andet
A.P. Møller Mærsk, Hupfeldt & Hove Advokat Advokataktieselskab, Advoret Advokater, Hjerting Laks, Hellum Architects

+4530419419